Редактор: e-mail: кадър БНТПолитиците решиха да се направят на добри, сега Топлофикация

...
Редактор: e-mail: кадър БНТПолитиците решиха да се направят на добри, сега Топлофикация
Коментари Харесай

Енергийният експерт Иван Хиновски: От самото начало се знаеше, че няма да се връщат пари за парно заради по-евтин газ

Редактор: 

e-mail: 

кадър Българска национална телевизия

Политиците взеха решение да се създадат на положителни, в този момент „ Топлофикация – София “ излезе неприятна. Това разяснява енергийният специалист Иван Хиновски в студиото на Българска национална телевизия 1 във връзка на упованията на хората, че понижението на цената на газа ще докара до по-малки сметки да парно.

Убеждението на хората, че ще заплащат по-малки сметки за парно се сътвори откакто Бойко Борисов разгласи понижаването на цената на съветския природен газ като огромно достижение на държавното управление. „ От самото начало се знаеше, че пари няма да се връщат “, съобщи Иван Хиновски. Той разяснява, че макар че топлофикациите имат доста проблеми и „ тресчици за дялане “, те не би трябвало да бъдат упреквани, че предстоящото поевтиняване на парното не се случва. „ Изравнителните сметки са правени за четири месеца на четири разнообразни цени. „ Топлофикация “ направи допустимо най-хубавото. Просто политиците взеха решение да се създадат на положителни и по този начин провокираха този безпорядък “, изясни енергийният специалист.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР